top of page

MÉDIA

Az elmúlt 10 évben több helyen is tároltuk a fényképeinket... és sajnos tárolókapacitás hiányában sok el is veszett. Így megszűnt a fotoalbum.hu oldalunk, és a kephost,com-ot sem ajánljuk senkinek, mert hosszabb távon megbízhatatlanná váltak.

Sok kép van a zárt csoportunkban és most a Pixieset oldalt használjuk.

Egyéb irányelvek:

 

A KAKUSEI Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület különböző edzésein, programjain, rendezvényein fényképek, hang- és videófelvételek készülhetnek. A résztvevők az egyesülettel szemben semmilyen igénnyel nem léphetnek fel ezzel kapcsolatban, amennyiben propaganda céllal használja fel az egyesület. Ez vonatkozik írott és elektronikus megjelenésekre is.

Jelen felhívás egyúttal tájékoztatásnak is minősül ezzel kapcsolatban, melyet az edzésen részt vevők elfogadnak.

Az egyesület egyúttal kijelenti, hogy más célra ezeket a felvételeket nem használja fel.

A fényképeket nem kizárólag fényképészek, fotósok készítik, hanem az egyesület által felkért személyek, és szülők is. Az egyesület részére bármilyen módon átadhatók ezek a felvételek (zárt facebook csoport - aki oda feltölt fényképet, az egyúttal tudomásul veszi, hogy az egyesület azt fel is használhatja, e-mailben, egyéb módon)

Az egyesület jogot formál rá, hogy az általa megjelent írásokban közölt fényképek egyéb felhasználása az egyesület beleegyezésével történjen, minimum a forrás megjelölésével.

bottom of page