top of page
  • Szerző képeBruszt Mária

Januárban az UTE-nál jártunk

Január első hétvégéjén ismét részt vehettünk -az UTE karate szakosztályának a meghívásából- Antonio Oliva mester kumite szemináriumán.



A képen a KAKUSEI-es különítmény és Tadissi Martial magyar válogatott versenyző (UTE)

Minden évben kétszer érkezik Magyaroszágra a nagytekintélyű Spanyol ex válogatott edző, hogy a Magyaroknak tanítsa egyedi rendszerét és a proffesszionális versenykaratét.


Az idei évben is fontos állomása volt ez a szeminárium a KAKUSEI Elit Versenyzői Csapatának a téli felkészülésében. Szokásosan nagyon pozitív és családias csapat gyűlt össze megint újpesten és mind a gyerekek, mind mi edzők remekül éreztük magunkat. Örülünk, hogy idén rekordlétszámmal 13 versenyzővel tudtunk elmenni Újpestre.


Habár mi főként a kiscsoportos és az egyéni fejlesztés erejében hiszünk viszont az otthoni 'műhely' munkánkat remekül kiegészítik ezek a programok, edzőtáborok, ahol a gyerekek nagyobb létszámmal, illetve más klubbeliekkel tudják kipróbálni az elsajátítottakat, gyakorolhatnak idegen ellenfelek ellen és magukba szívhatják a rutionos mesterek tapasztalatait, meglátásait.

Oliva mester munkáját segítette Hecker Balázs (UTE karate vezetőedzője és a felnőtt válogatott edzője) valamint a jelenlévő klubbok edzői.


A szeminárium eslő napja egy napra esett az MKSZ (Magyar Karate Szövetség) hivatalos bírói képzésével és vizsgájával. Így adélutáni edzés után lehetősége volt a gyerekeknek edző mérkőzéseket is vívniuk versenykörülmények között teljes bírói karral.

Szerencsére sok KAKUSEI-es versenyzőt kértek fel a bírok, hogy segítsék a munkájukat.


Köszönjük az UTE csapatánk a meghívást és izgatottan várjuk a következő programjukat!


Írta:

Fekete Csaba (Versenyzői Szakosztály-igazgató)

12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page