top of page
  • Szerző képeBruszt Mária

BOSU és kata

Mai napon tette fel Fekete Csaba, egyesületünk Versenyzői szakosztályának igazgatója a lenti gyakorlatot, melyet 12 éves versenyzőnkkel forgatott. Jelen időszakban (koronavírus miatt kényszerű szünet) több idő jut a publikálásra, anyagaink feldolgozására, így nem csoda, ha gyakrabban jelennek meg tőlünk szakmai anyagok facebookon, és egyéb felületeinken.


A BOSU nem csak a fitnesziparban használható, előszeretettel használják a különböző sportok edzői egyensúlyfejlesztésre, törzserő fejlesztésre, és rehabilitációra is.


A BOSU amerikából származik, 1999-ben David Weck fejlesztette ki. Rendkívüli módon fejleszti a testtudatot, így a KAKUSEI sem hagyja ki, mint eszközt, melynek beszerzését Fekete Csaba szervezte az egyesületnek. Az eszköz mindkét oldala használható, és csak az edzői fantázia szab határt, hogy hogyan edzünk vele. Szeretjük.


Csabi az alábbiakat írta facebook posztjában: "Egy kiváló gyakorlat, hogy fejlesszük sportolóinknál az egyensúlyt, stabilitást és a törzserőt. 👍

12 éves kata versenyzőnk erönléti edzésében szeretjük használni a boshu labdát és a VipR-t."


77 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Még mindig időtálló gondolatok

Próféta nevű facebook felhasználó tette közzé 2015-ben, mely gondolatok még mindig megállják a helyüket. Próféta 2015. május 21. · Hogy mi az a "rossz"? A teremtés hiánya. Bármit megváltoztathatsz, bá

bottom of page